Over Ons

Puntenel Team

Een team dat maar uit één persoon bestaat is niet echt een
team natuurlijk. Maar mondje dicht hè! Ons geheimpje?

Over André

Zeer Belangrijk Persoon

Hallo, ik ben André. Ik ben de persoon achter Puntenel. Ik heb als kind heb de jaren 80 nog mee mogen maken. Dus reken zelf maar uit hoe oud ik ben.
Ik woon in het prachtige Noord Brabant. In Valkenswaard. Ik deel mijn huiske met Miss Poes. Al sinds mijn jeugd heb ik een enorme fascinatie voor alles wat met computers te maken heeft. Ik ben dus echt zo'n typische, alwetende, soms misschien irritante nerd, die echt bizar veel weet over computers en alles daaromheen. Mocht ik iets niet weten dan zorg ik er voor dat ik het snel wél te weten kom. Feitelijk is de gemiddelde ICT-er niet meer dan een persoon die gewoon erg bedreven is in het snel vinden van oplossingen met behulp van Google.
Puntenel is geboren als een hobby-projectje, waarin ik wat wilde experimenteren met WordPress Multisite. Dat is op den duur een beetje uit de hand gelopen en uiteindelijk geworden wat het nu is. Ik werk met veel plezier aan Puntenel, en ik ben altijd wel bereid om je een handje te helpen. Neem daarvoor gewoon even contact op. Veel plezier hier op Puntenel! Groet.

WordPress web-site hosting voor nop! En ja we bedoelen daadwerkelijk voor noppes, gratis, kosteloos, vrij, geen betaling, voor niets, free! Must be your lucky day!
Privacybeleid
|
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram